Retourneren

Instructies

Zo gemakkelijk is het:

 1. Breng ons op de hoogte via het contactformulier of e-mail met als onderwerp "Retourneren of ruilen van bestelling: (jouw bestellingsnummer)". Graag ontvangen wij ook de reden.
 2. Verpak de artikelen, met originele labels, die je retourneert.
 3. Druk je retourlabel af en bevestig deze aan het pakket, bedek of verwijder vorige verzendlabels.
 4. Geef het pakket af.

 Uiteraard mag een artikel ook geruild worden voor een andere maat.

Terugbetalingsbeleid

Inhoudsopgave

Artikel 1 - Herroepingsrecht

Artikel 2 - De prijs

Artikel 3 - Betaling

ARTIKEL 1: HERROEPINGSRECHT

 1. Als je goederen bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf het sluiten van de overeenkomst het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden (behalve voor maatwerk artikelen, zie artikel 4.2). Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen (de kosten hiervoor betaal je zelf). Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald.
 2. Aangezien wij ook maatwerk verkopen, is het niet altijd mogelijk om gebruik te maken van het herroepingsrecht. Indien dit het geval is, zal het duidelijk aangegeven worden op de productpagina. Enkele voorbeelden zijn: Artikelen met een naam of andere tekst/gravure, hanglampen op maat, adresborden, muurtekeningen, etc...
 3. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen dus voor jouw rekening. Wij zullen aangeven wat hiervan de kostprijs is of een raming maken, indien dit niet redelijkerwijze op voorhand kan worden berekend.
 4. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
 5. Cadeaubonnen kunnen niet geruild worden en zijn 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum.
 6. Artikelen in solden of aangekocht met korting kunnen niet geruild worden.
 7. Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn. Kledingstukken of schoenen die bevuild, berookt, gewassen of hersteld zijn kunnen niet teruggenomen worden. Fopspennen, bijtringen en speenkoorden kunnen omwille van hygiënische redenen niet teruggenomen worden. Als je de goederen terugstuurt, moet dit indien mogelijk gebeuren samen met de originele verpakking en labels, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder. Indien wij vermoeden dat het artikel beschadigd werd door jou, reeds gebruikt is of als de reden ongegrond is behouden wij ons het recht tot weigering van ruiling.
 8. Je kan je retourpakket retourneren via de post of een koerier. Je kan ze ook altijd terugbrengen naar ons, mits het maken van een afspraak vooraf.
 9. Om je herroepingsrecht, zowel in het geval van levering van diensten als levering van goederen snel en correct uit te oefenen, kan je het hieronder vermelde formulier invullen en dit opsturen naar Petite Jolie, Karveelstraat 34, B-8380 Zeebrugge. Wij zullen je per e-mail een ontvangstbevestiging van jouw herroeping sturen.

“MODELFORMULIER VOOR HERROEPING (dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen) - Aan Petite Jolie, Karveelstraat 34, B-8380 Zeebrugge:

- Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)

- Besteld op (*)/Ontvangen op (*)

- Naam/Namen consument(en)

- Adres consument(en)

- Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

- Datum (*) Doorhalen wat niet van toepassing is."

ARTIKEL 2: DE PRIJS

 1. Tijdens de periode die we in ons aanbod vermelden, wijzigen onze prijzen niet, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in BTW-tarieven.
 2. Onze prijzen zijn inclusief alle belastingen, BTW, taksen en diensten. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. We kunnen wel beslissen om bovenop de aankoopprijs ook de verzendkosten aan te rekenen. In dat geval melden we dat altijd voordat je je aankoop definitief plaatst.
 3. Bij aankoop van een solden artikel kan hier geen kortingscode meer op gebruikt worden, kortingen zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen. Een cadeaubon kan wel gebruikt worden bij aankoop van een solden artikel.

ARTIKEL 3: BETALING

 1. Wij kunnen enkel betaling via de betaalmodules op onze website aanvaarden, alsook overschrijving op onze bankrekening en een cadeaubon van Petite Jolie.
 2. Om een veilige online betaling en de veiligheid van je persoonsgegevens te waarborgen, worden de transactiegegevens versleuteld met SSL technologie over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de onderste statusbalk van je browser.
 3. Bij het aanvragen van een zakelijke factuur kunnen wij de vermelding geven van een “relatiegeschenk”. Zodoende niet alle details op de factuur vermeld dienen te worden.