Over ons

Hallo en welkom bij Petite Jolie!

Mijn naam is Magali en samen met mijn partner Nicola zijn wij een webshop begonnen in baby- en kinderkleding maar ook met dagelijkse accessoires.


Ons gezin: Wij zijn mama en papa van 2 fantastische lieve jongens, Alexander (11/09/2018) en Nathan (21/03/2020).

  • Alexander is een hele lieve, zorgelijke jongen met een ondeugend kantje die graag helpt met mama in huis en voor papa papier uit de printer haalt.
    Naast zijn passie voor dino’s en auto’s is hij enorm trots dat hij grote broer is van onze kleine Nathan. Het helpen met kleine dingen en leren omgaan met de groei in beide werelden van volledig andere jongens, zien we ze openbloeien tot de karaktertjes en hartendieven dat ze allebei zijn.           
  • Nathan is dan weer een heel andere jongen, naast zijn zachte karakter, zijn lieve ogen en het constante brabbelen is hij een enorme avonturier. Probeer hem maar eens in de weg te lopen, hij stapt je zo omver. Met een levendige passie om met alles van zijn broer te spelen, kunnen ze hier goed combineren in hun fantasiewereld. De momenten die ze samen spelen, zie je ze zo genieten van elkaars aanwezigheid en aandacht. 
  • Nicola is altijd een ondernemer geweest. Met een eigen, volledig ander bedrijf is hij ook altijd graag bezig geweest met de onlinewereld. Altijd willen groeien en het beste voorhebben met de mensen rond hem. Naast een fantastische papa die er koste wat kost is voor zijn kindjes is hij mijn vertrouwenspersoon die altijd klaar staat voor wat dan ook. Van da gekste gedachten tot de diepste gesprekken. Met zijn ervaringen en zin in ondernemen, hebben we dan de beslissing genomen om deze webshop op te starten.

Ik ben dus Magali, een jong vel met zin in verkopen en een passie naar de baby- en kinderwereld. Ik wou altijd een jonge mama zijn en dat heb ik ook kunnen waarmaken. Op mijn 22ste kreeg ik mijn eerste prachtige zoon en op mijn 23ste was mijn 2e wondertje daar al. Met 18maanden verschil was mijn gezin compleet en kon ik mij beginnen focussen op mijn carrière. Met reeds vele ervaringen in de verkoopwereld hebben wij toch beslist dat ik in 2018 mee zou overgaan naar de zaak van Nicola maar ik merkte toch snel dat er iets miste. Na veel overleggen, bespreken en nachtjes slapen hebben we beslist om onze droom tot werkelijkheid te brengen. Petite Jolie.


Petite Jolie: Als groeiende webshop willen wij ons voornamelijk focussen op kleding van 0-6j. Als mama van 2 jongens merkte ik al snel het verschil tussen de jongens collectie en meisjes collectie. Het is mijn doel om dit te evenaren. Met een zicht op kwaliteit gaan wij telkens onze collecties zelf gaan uitzoeken met als doel om jullie hartendiefjes in de mooiste en meest kwalitatieve collecties te kunnen vertroetelen. Daarnaast willen wij ook verder uitgroeien naar de meest dag dagelijkse accessoires en benodigdheden die jullie als (toekomstige) ouders, familieleden, vriend(inn)en,… nodig kunnen hebben voor jullie kleintjes. Alsook starten wij de “boxen” op. Meer info over de "boxen” kun je vinden via deze link.
Wij hopen jullie zo voldoende te kunnen helpen in deze wonderbaarlijke nieuwe wereld van kleintjes en de groei die ze meemaken tot de kleine en prachtige mensjes die ze elk afzonderlijk zijn.


Tot snel!