Leveren en verzenden

Inhoudsopgave

Artikel 1 - Levering en uitvoering

Artikel 2 - Verzendingen

ARTIKEL 1: LEVERING EN UITVOERING

 1. Alle goederen en diensten worden geleverd op het door jou bij je bestelling aangegeven adres.
 2. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet kunnen afleveren van goederen omwille van foutief ingegeven informatie. Je hebt dan uiteraard geen recht op terugbetaling.
 3. Wie een bestelling plaatst op deze website, kan de artikelen thuis laten leveren, bij ons afhalen of desgevallend bij een afhaalpunt van onze transporteur afhalen.

Afhalen bij Petite Jolie

Wanneer je voor deze formule kiest, bespaar je op de leveringskosten. Wij rekenen jou immers niets extra aan. Je kan zelf bepalen op welke weekdag.

Levering aan huis

Indien de bestelling binnen de door de transportdienst vastgelegde grenzen valt, kunnen we de artikels ook thuis of op een ander adres laten leveren. Bestellingen boven 75 euro worden GRATIS verzonden binnen België en naar Nederland.

Voor verzendingen naar andere landen zijn de kosten op aanvraag.

 1. Wanneer een artikel in stock is wordt het aangeboden op het leveringsadres binnen 1 à 4 werkdagen. Wanneer een artikel niet in webshopstock is, wordt het aangeboden op het leveringsadres in 3 à 6 werkdagen. Wij informeren je over de leveringstermijn in de bevestingsmail van bestelling.
 2. Als wij niet tijdig kunnen leveren, verwittigen wij je altijd voor het verstrijken van de voorziene leveringstermijn. Als wij dat niet doen, kan je kosteloos afzien van je bestelling.  In dat geval betalen wij je uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding terug.
 3. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde pakketten.
 4. We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige gevolgschade wegens laattijdige levering of niet-levering door de transporteur die wij hebben aangesteld. Onze aansprakelijkheid blijft in dergelijke gevallen beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan wordt aangetoond dat ze niet door jou werden ontvangen.
 5. Wij behouden ons ten allen tijde het recht voor om de transportkosten te verhogen indien de totale omvang en/of het totale gewicht niet aan de standaard beantwoorden. Met standaard afmeting wordt bedoeld: de omtrek (= 1 x lengte + 2 x breedte + 2 x hoogte) mag max. 3 meter bedragen, met langste lengte kleiner dan 1,50 meter. Het maximumgewicht per colli bedraagt 30 kg.
 6. Wij behouden ons het recht voor bestelde artikelen in deelzendingen te leveren en te factureren.

ARTIKEL 2: VERZENDING

 1. Voor het verzenden van de artikels van de webshop maken wij gebruik van de diensten van Bpost, DPD en/of PostNL.
 2. Door gebruik te maken van de optie om het pakket (of de pakketten) te verzenden verklaar je kennis te hebben genomen van de Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden die gehanteerd worden door één van bovenvermelde transporteur, zie artikel 9.1, en deze te aanvaarden.
 3. Indien het pakket zwaarder weegt dan 30 kg, de omtrek groter is dan 3 meter of de langste zijde groter is dan 1,50 meter, gelden andere tarieven dan het standaardtarief. Bij de verwerking van de bestelling zal in dat geval een van de medewerkers van Petite Jolie contact opnemen met jou vooraleer het pakket op te sturen.