Lassig

Lassig Petite Jolie Boutique

Waarom Lässig?

Het is zeer simpel! De naam is LÄSSIG, dat betekend “casual” in het Duits. Ze maken producten dat niet alleen casual maar ook prachtig en praktisch, alsook speels en comfortabel. Dus naturlijk heten ze hun producten en merknaam “LÄSSIG”. Daarom past de naam met de filosofie: Gewoon LÄSSIG!

Leef ontspannen!

Ze halen hun inspiratie bij de straat en catwalks wereldwijd. Ze werken als een team, ontwerpen zakken, kleding en nog veel meer prachtige producten voor mensen die kiezen voor de beste kwalitatieve en casual artikelen. Vele artikel awards over de voorbije jaren bevestigen de uitstekende kwaliteit en standvastheid in de ontwerpen.

Leef bewust!

“Our architecture truly reflects as a mirror” -Louis Sullivan, 1924

Geïnspireerd op deze quote van de bekende amirikaanse architect, kunnen ze ook zeggen dat hun producten weerspiegelen wat ze zijn: eerlijk en casual. Ze aanvaarden verantwoordleijkheid voor hun bedienden  in de zelfde manier als voor hun arbeiders. Ze bekijken de werken persoonlijk voor de kwaliteit en werken daarom alleen samen met fabrieken met de beste intenties, ze zorgen er zeker voor dat er geen enkel kind tewerkgesteld is en zorgen voor een correcte verloning naar hun medewerkers. 

Bij LÄSSIG houden ze van hun omgeving en geven ze hun steun aan het beschermen van de natuur en menselijk leven. 

Standvastheid is niet enkel een woord maar ook een manier van gedragen. Ze werken dan oo enkel en alleen met gerecycleerd, onbehandeld n daarom ook natuurvriendelijke materialen, dit wordt dan ook streng na gekeken bij het makn en produceren van alle artikelen.

Hoe is het begonnen?

Hun merk draagt hun naam: LÄSSIG! De naam staat voor producten die bewonderwaardig en geïnspireerd zijn met een combinatie van ontwerp en functionaliteit. 

Ze hadden ook hun vragen: Moeten verzorgingstassen er altijd uit zien als verzorgingstassn? Waarom draait het altijd rond moeder zijn en niet rond vrouw zijn? Waarom kunnen deze functionele zakken ook geen mode item zijn? Waarom geen zakken maken uit materialen dat ouders echt appreciëren en altijd willen dragen? Hun antwoord op deze vragen: We can make a difference! 

Lässig - Petite Jolie Boutique

 Petite Jolie - Lässig