Childhome

VEILIGE EN INNOVATIEVE PEUTER- EN BABYARTIKELEN

Childhome is een echt Belgisch familiebedrijf dat al sinds 1985 alles in staat stelt om het leven van (jonge) gezinnen te vergemakkelijken. Dit doen ze door veilige, comfortabele en innovatieve babyartikelen aan te bieden die jonge ouders niet kunnen missen.

Hun passie is de grote drijfveer die hen ertoe aanzet steeds weer te verbeteren. Hun gamma is erg divers en omvat zaken als: babybedjes, hoge kinderstoelen, speelmatten, luiertassen, verzorgingstafels, wipstoelen, knuffels en veel meer!

TROTS DAT JE MAMA BENT? TOON HET AAN DE WERELD MET CHILDHOME GROTE COLLECTIE HIPPE LUIERTASSEN

Verzorgingstassen saai en lelijk? Hun prachtige Mommy Bags bewijzen het tegendeel! Hun Mommy Bag verzorgingstassen zijn niet alleen stijlvol, maar ook erg praktisch. Zo is de luiertas groot genoeg om de nodige babyspullen als pampers en baby verzorgingsproducten mee te nemen.

Voorts hebben ze nog enkele leuke alternatieven: de Mommy Clutch, de Baby Necessities toilettas en de Family Bag. Voor papa’s die zich vergeten voelen; ze denken ook aan jullie! Ontdek hun Daddy Bag of de mooie Daddy verzorgingsrugzakken.

   

 

Petite Jolie Boutique - Childhome