Carelia

Carelia - Petite Jolie Boutique

Carelia is opgericht in 2013 als gevolg van de bezorgdheid van de directeur en oprichter, Inés Navas, voor de volledige gezondheidszorg, veiligheid en welzijn van haar dochters Carla en Claudia.

Ines, zich bewust van het belang van huidverzorging voor de allerkleinsten, zou haar eigen dochters de beste natuurlijke producten aanbieden, vrij van schadelijke stoffen. 

En zo ontwikkelden zij een lijn van shampoo en douchegel, vochtinbrengende bodylotion en eau de cologne die hun dochters een natuurlijke en diepe huid geven en hen tegelijkertijd het plezier geven van een zachte en langdurige geur in hun herinnering.

Bij de ontwikkeling van Carelia werd uitgegaan van genegenheid en bescherming en werden de gezondste actieve bestanddelen gebruikt voor de verzorging van de gevoelige huid.

Een gamma natuurlijke cosmetica dat met veel zorg en aandacht, in nauwe samenwerking met deskundige dermatologen, is ontwikkeld voor baby's en kinderen, ook voor degenen die speciale zorg nodig hebben omdat ze een atopische of overgevoelige huid hebben.

Essentiële cosmetica met een hoge tolerantie, exquise texturen en geuren. Vrij van toxische stoffen zoals parabenen, minerale oliën en andere toevoegingen die wij onnodig achten.

Carelia, volledige naam van liefde

De naam van het merk komt voort uit een dubbele combinatie. Enerzijds de samenvoeging van de namen van de dochters van de oprichtster, Carla en Claudia, die de inspiratie en de motor zijn geweest voor de creatie van onze delicate lijn kindercosmetica.

En anderzijds de som van het woord "Care" (in het Engels) met "Family", omdat we met de cosmetica van Carelia de huid van onze hele familie optimaal kunnen verzorgen, aangezien het producten zijn die gebaseerd zijn op de combinatie van natuurlijke ingrediënten die van oudsher worden gebruikt en waarvan de doeltreffendheid voor alle huidtypes is bewezen.

Petite Jolie - Carelia